¿Cómo Transmito Mi Pantalla Con Audio de Micrófono en Wirecast?

By Jose Guevara

6 Min Read

banner image featured
author avatar

Jose Guevara

Jose is a part of the Dacast Customer Onboarding team and started working with the company in 2016. He has vast experience in customer service/engagement and live streaming support.

Table of Contents

Share this post

Sign up for a 14 Day trial.

Table of Contents

Looking for the English Version? Check it out here: How Do I Use Wirecast to Broadcast My Screen with Microphone Audio?

En realidad, esto es un poco más complejo de lo esperado. Necesitará Wirecast y además una instalación adicional llamada “Desktop Presenter“. Una vez que cuente con estos, inicie Wirecast y configure para su transmisión (tutorial en inglés). Primero, haga clic en el icono de monitor y seleccione “Iniciar Desktop Presenter en esta computadora”:

Wirecast Microphone Audio - Screen Capture

Segundo, desmarque la casilla “Capture Audio” (“Capturar audio”) de la ventana emergente de Desktop Presenter para poder usar el micrófono:

Wirecast Microphone Audio - Enable Audio

Tercero, en la ventana principal haga clic en el icono de cámara y seleccione “Add Screen Capture Shot:

Wirecast Microphone Audio - Add Screen Capture

Cuarto, en la ventana principal haga clic en el icono de cámara por segunda vez y seleccione su micrófono interno (nota, el nombre del mismo será diferente dependiendo de su configuración):

Wirecast Microphone Audio - Audio Capture Realtek

Quinto, ahora seleccione la imagen UScreenCapture de los elementos más abajo:

Wirecast Microphone Audio - New Screen Capture

Sexto, con la imagen UScreenCapture resaltada, haga clic en el icono de audio en el extremo derecho y seleccione micrófono interno (nota, el nombre del mismo será diferente dependiendo de su configuración):

Wirecast Microphone Audio - Screen Capture Properties

Ya está listo para disfrutar de su transmisión con audio y compartir su pantalla.

Any questions or need help/access to this feature? Please contact us.

Not yet a Dacast user, and interested in trying Dacast risk-free for 14 days? Sign up today to get started.

get started for free

Additional Resources

author avatar

Jose Guevara

Jose is a part of the Dacast Customer Onboarding team and started working with the company in 2016. He has vast experience in customer service/engagement and live streaming support.

Sign up for a 14-Day trial.

Read Next

article featured

How To Use Dacast Browser-based Streaming (WebRTC)

author avatar

Samantha Lo

11 Min Read

article featured

How to protect my VODs with DRM in Dacast?

author avatar

Dacast Team

5 Min Read

article featured

How to Secure My Content With Signed Keys?

author avatar

Harmonie Duhamel

6 Min Read